Çalımbay: “En Yüksek Puanları Almaya Çalışacağız”

Rıza Çalımbay, haftalık olağan basın toplantısını Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdi …

Çalımbay: “En Yüksek Puanları Almaya Çalışacağız”
29 Kasım 2016 12:06

Rıza Çalımbay, haftalık olağan basın toplantısını Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Antalyaspor’un son dört maçta çok iyi bir grafik çizdiğini belirten Çalımbay, takımın mücadelesi ve sahadaki bütünleşmeden memenun olduğunu, önlerinde final niteliğinde dört maç olduğunu söyledi.

Taraftarların diğer maçlara göre fazla olması ve takıma daha coşkulu şekilde destek vermesinin güzel bir hava yakalattığını belirten Çalımbay, buna yönetim ve basının da dahil olduğunu sözlerine ekledi. Çalımbay, takımdaki güvensizliğin, telaşın ve korkunun bir galibiyetle ortadan kalktığını kaydetti.

Dışarıdan sürekli 1-0 kazanan bir görüntü çizdiklerine de değinen Rıza Çalımbay, çok gol kaçırdıklarını fakat kendileri için en önemli şeyin kazanmak olduğunu aktardı. 

Çalımbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarını çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Dört final maçından alabileceğimiz en yüksek puanları almaya çalışacağız. Zor olduğunu biliyoruz çünkü dördü de iyi takımlar. Puanlar almamız gerekiyor. Çünkü lig öyle bir şey ki iki maç kazandığınız zaman yukarıya çıkıyorsunuz, iki maç kaybettiğiniz zaman aşağıya inebiliyorsunuz. Bugüne dek takımın gösterdiği performans, mücadele ve istekten memnunum. Bizim için kazanmak önemli. İnşallah ilk yarının sonuna dek  bunu devam ettireceğiz. Zaten devre arasında da gerekli şeyleri yapacağız. O zaman bambaşka bir Antalyaspor olacak.

Bu hafta oynayacağımız Medipol Başakşehir maçı oldukça zorlu geçecek. Çünkü Medipol Başakşehir, istikrarlı grafik çizen bir takım. Yıllardır aynı giden, bir iki oyuncu dışında kadrosunu koruyan bir takım. Bu maçta bundan önceki maçların en az iki katı mücadele etmemiz gerekiyor ki oradan istediğimiz şekilde ayrılalım.