Daha Yapacak Çok İşimiz Var

Sezon henüz başlamamışken ligin en büyük düşme adayı gösterilen, hatta kendi taraftarının bile pek umutla bak(a)madığı Antalyaspor bu beklentileri boşa çıkardı…

Daha Yapacak Çok İşimiz Var
26 Aralık 2018 08:25

Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonu henüz başlamamışken ligin en büyük düşme adayı gösterilen, hatta kendi taraftarının bile pek umutla bak(a)madığı Antalyaspor bu beklentileri boşa çıkardı. Ligin ilk devresini altıncı sırada bitirmesinin ötesinde, oynadığı 17 maçın büyük bölümünde göstermiş olduğu mücadele ve birliktelik yarınlara umutla bakmamızı sağladı.

Sezon başlarken bu camianın hiç hak etmediği bir yönetim görevdeyken, hem taraftar ilişkileri büyük bir sıkıntı içerisindeydi hem de futbol takımında lig başlayacak olmasına rağmen sürmekte olan bir belirsizlik hakimdi. Önce bu yönetim değişti. Ali Şafak Öztürk ikinci kez Antalyaspor yönetimine dahil oldu. Ardından sahada dirençli bir Antalyaspor görmeye başladık. Bülent Korkmaz’ın futbolculuk yıllarından hatırladığımız hırsını futbolculara aşıladığını ve bu aşının tuttuğunu gördük. Her ne kadar bizleri üzen maçlar oynasak da Antalyaspor’un ilk devre başarısı lig tablosunda ortaya kondu.

Camiadaki hareketlenme önce futbolda kendini gösterdi. Ardından hentbol, voleybol, yüzme ve Antalyaspor’un temsil edildiği her branşta yeni başarılar okuduk ve gördük. Bu hareketlenmeye taraftar kayıtsız kalmadı. Önceki yönetim ile yaşanan küskünlükler ortadan kalktı ve Antalyaspor iç saha veya deplasman fark etmeden sürekli desteklendi. Tribünde ve tribün dışında ortaya konan güzellikler bunun sonucu olarak kendini gösterdi. Yapılan okul ziyaretleri ile bu şehrin havasını soluyan gençlerimize, bu şehrin en büyük değerinin sevgisi yüreklerine işlenmeye çalışıldı. Atılan her adım Antalyaspor’un daha iyi günlere ulaşması için oldu.

Daha dün Fenerbahçe maçında son dakikalarda oyuna girip Süper Lig tarihinin en genç oyuncusu olan Fehmi Koç ile gurur duyduk. Artık Fehmi’nin üzerindeki yük ağır evet, artık kendini daha çok geliştirmesi gerek. Bunlara rağmen koca bir şehrin arkasında olduğunu ve ondan çok şeyler beklediğini bilerek hareket edeceğine dair güvenimiz tamdır. Zekiler, Musalar, Osmanlar, Fehmiler gibi kadronun büyük çoğunluğunun Antalya’nın içinden çıkan evlatlarıyla temsil edilip başarıya ulaşacağı günleri de umudumuzu hiç kaybetmeden bekliyoruz.

İlk devre boyunca yaşanılan tüm güzelliklere, gerçekleşen tüm başarılara rağmen Antalyaspor’un önünde ulaşılacak daha çok başarı vardır. Bu başarılara ulaşabilmek için de camia olarak el el vererek daha yapacak çok işimiz olduğunun bilincinde olarak yılmadan Yivli armanın uğrunda çalışmaya devam edeceğiz.