Çok Özledik

Uzun bir aradan sonra yeni sezona başlıyoruz. Ben şahsen o atmosferi çok özledim …

Çok Özledik
16 Ağustos 2016 09:12

Uzun, upuzun bir aradan sonra yeni sezona başlıyoruz. Gerçekten çok uzun geldi bu sefer.  Ben şahsen o atmosferi çok özledim. Eminim kırmızı beyaz renklere gönül vermiş taraftarlarımız da epey özlediler. O zaman ne yapıyoruz? İlk maçla birlikte stadyumumuzu dolduruyoruz ve alınacak galibiyet ile sezona merhaba diyoruz.

Fikstürümüze bakınca ciddi bir avantajımız bulunmakta. Gerçekten Osmanlı maçımızı kazanırsak -ki Osmanlı şu an bu ligin en hazır takımı- altıncı haftadaki Beşiktaş deplasmanımıza kadar alıp götürebiliriz ligi. Hızlı başlamak, sezonun geri kalanı açısından hava yakalamak demektir.

Beşiktaş demişken, Eto’o ile ilgili çok yazıldı çizildi. Bu ülkenin federasyonu yok mu? Başkanımız diyor ki ”Şikayet edeceğiz”. İlla şikayet mi etmek gerekli? Neden müdahalede bulunmuyorlar? Bu noktada işte Anadolu – İstanbul takımları arasındaki ayrımın farkına varıyoruz. Her şey apaçık ortada, fazla söze gerek yok.

Takımda başkanımız değişti. Umarım çok iyi işler yapıp bizi iyi yerlere getirecektir. Futbolu bilen birisi. Yöneticisi olduğu şirketlerden de anladığımız üzere, iyi bir yönetici ve futbolu bilmek bence başarıyı getirecektir. Bu iki önemli özellik ülkemizdeki çoğu futbol yöneticisinde bulunmadığı için güzide ekipler tarih sayfalarına karışmak üzere. Ben yeni başkanımız ve ekibi ile iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Grup 1966 olarak yeni sezon öncesi bol bol toplantı yapıyoruz. Ligin bitiminden itibaren yeni sezonda neler yapabiliriz, geçen sezon neleri güzel yaptık, nerelerde hatalarımız oldu,neyi böyle yapsak daha iyi olurdu gibi soruları kendi aramızdaki toplantılarda bolca sorduk. Elimizdeki sayı ile neleri maksimum seviyede yapabiliriz bunları konuştuk ve biz de aynı futbol takımı gibi sezona hazırlandık.

Bu sezon basketbol takımımız da  2. Lig’den dönüş yapıyor. Elbette onları da salon branşında hentbol takımımız gibi yalnız bırakmayacağız. Çünkü biz armanın olduğu her yerdeyiz.