Morais: Çıkan Ders Yaptığımız Pozitif İşler

Morais, yapılan pozitif işleri hatırlamak istediklerini belirtti …

Morais: Çıkan Ders Yaptığımız Pozitif İşler
2 Ekim 2016 18:43

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, maç sonu yaptığı açıklamada bugünkü mücadeleden yapılan pozitif işleri ders olarak çıkartacaklarını söyledi.

Maç sonu yaptığı açıklamada ilk yarı için oyuncuları tebrik eden Morais, farkı açabilecekken golü yediklerini belirtti. Morais, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Oyuncularımı kutlamak istiyorum, harika bir ilk yarı geçirdik. İlk yarı çok iyi bir mücadele sergiledik. İkinci yarı da golü yiyene kadar keza öyle. Çok iyi oynamıştık, ilk yarı golü bulduk ve devreyi önde kapattık. İkinci golü de bulabilirdik, farkı da açabilirdik ama olmadı. Ardından da golü yedik zaten. Galatasaray’ın zor bir rakip olduğunu biliyorduk. Öyle de oldu. İlk golü biz bulduk, ikinci golü bulmak için mücadelemizi devam ettirdik ama rakip golü bulduktan sonra orada kaybettik. Galatasaray gibi bir takımla oynuyorsunuz, deplasmanda oynuyorsunuz. Dolayısıyla zor bir maçtı. Hedefimiz, önümüzdeki maçlarda bu sezonun ilk üç puanını almak olacak.

Öte yandan beraberlik golünü yedikten sonra galip gelmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Morais, üç puan hedefiyle geldikleri İstanbul’da kapanmayı tercih etmediklerini belirtti. Antalyaspor’un oyununa bakınca çok adil bir sonuç almadıklarını dile getiren Morais, bugünkü maçtan çıkarılması gereken şeyin Antalyaspor adına yapılan pozitif işler olduğunu ve yapılan pozitif işleri hatırlamak istediklerini belirterek sözlerini noktaladı.