Cihan Bulut’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Antalyaspor’da geçtiğimiz hafta başkanlığa seçilen Cihan Bulut’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleşti …

Cihan Bulut’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti
16 Ocak 2018 14:47

Antalyaspor’da geçtiğimiz hafta başkanlığa seçilen Cihan Bulut’un ilk ziyaretçileri TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Vakıfbank Bölge Müdürü Mehmet Arıöz oldu.

Cihan Bulut’u ilk olarak Vakıfbank Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ziyaret etti. Arıöz, Cihan Bulut’a “hayırlı olsun” dileklerinde bulunup başarı temennilerini iletti.

Bulut’u akşam saatlerinde ise TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ziyaret etti. Abdurrahman Arıcı, Başkan Cihan Bulut ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Öztürk ile sohbet ettikten sonra tesisleri gezdi. Arıcı, uzun yıllar birlikte görev yaptığı kulüp doktoru Burhanettin Çalım’ı da odasında ziyaret etti.

Başkan Cihan Bulut ile Dr. Abdurrahman Arıcı, futbol takımının antrenmanını izlemeye giderken, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da antrenmanı izlemeye geldi. Arıcı, Hacıcaferoğlu ve Cihan Bulut, antrenman sahasına giderek teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir süre görüşme sağladı. Arıcı ve Hacıcaferoğlu, görüşmenin ardından tesislerden ayrıldı.