Cihan Bulut Genel Kurul Kararını Açıkladı

Başkan Cihan Bulut, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Genel Kurul kararı aldıklarını açıkladı.

Cihan Bulut Genel Kurul Kararını Açıkladı
20 Ağustos 2018 10:43

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı toplantıda taraftarın isteğini gündemlerine alarak Genel Kurul kararı aldıklarını açıkladı.

Atiker Konyaspor mücadelesinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle telefon trafiği yaptığını kaydeden Başkan Cihan Bulut, Genel Kurul kararını oy birliği ile aldıklarını ve seçim tarihini en yakın zamanda açıklayacaklarını bildirdi.

10 Ocak tarihinde göreve geldiklerinden bu yana yönetim olarak her gün yeni bir mücadeleyle güne uyandıklarını söyleyen Cihan Bulut, “Mali tabloyu hepiniz biliyorsunuz. Her gün kalktığımda ‘acaba Adem Bey bugün beni neden arıyor’ diye güne başlıyordum. Zaman zaman meraktan erken bile kalktım. Her güne uyanışımda bir problem çıkıyordu. Artık yoruldum. Vaktimi verdim, nakdimi verdim. Ben bir iş adamıyım. Kendim için kimsenin kapısını çalmadım fakat Antalyaspor için çalmadığım kapı kalmadı.” ifadelerini kullandı.

Takımın bu hale gelmesine sebep olanın kendileri olmadığına da dikkat çeken Cihan Bulut, şunlar söyledi:

Takımın düzelmesi için her türlü mücadeleyi verdik. Gerek kasa faydasıyla gerek arkadaşların özel kredilerini kullanmasıyla rahata kavuşmak için mücadele ettik. Elimizden gelen buydu. Bu kulübe siyasetin bulaşmayacağını her seferinde söyledim. Hiçbir partinin arka bahçesi olmamaya dikkat ederek hassas davrandım. Kulüp başkanı olduğum sürece kimseyle kavga etme lüksüm yoktu. Fakat bazı siyasiler taraftarı farklı bir yöne çekmeye çalıştı. Biz mücadeleye devam ederken Konyaspor maçında taraftarın isteğini gündeme almamak mümkün değildi. Genel kurul kararı aldık. Bugüne kadar bu kararı almama sebebimiz, Antalyaspor’a olan sevdamızdandır. Kulübün zor gününde bırakıp gitmek, benim ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın istemediği bir şeydir. Kimsenin ‘bıraktılar, kaçtılar, mücadele edemediler’ demesini asla ve asla istemeyiz. Tek sevdamız, Antalyaspor’dur.

Göreve talip olmak isteyen başkan adaylarına da çağrıda bulunan Cihan Bulut, transfer dönemi bitmeden bu kişilerin Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor Vakfı ve kendileriyle bir an önce iletişim kurmasını söyledi.