Hasan Ali Ceylan’dan Sert Eleştiri

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor yönetimini eleştirenlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi…

Hasan Ali Ceylan’dan Sert Eleştiri
23 Haziran 2016 19:27

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor yönetimini eleştirenlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Kendisinin çocukluktan beri heyecan duyduğu Antalyaspor’da elinden gelenin en iyisini yaptığını kaydeden Ceylan, hiç bir şey yapmayan kişilerin en çok konuştuğunu söyledi.

Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’da 30 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü genel kurul ile 25 Haziran’da yapılacak Antalyaspor Kulübü Derneği genel kurulu öncesi mevcut yönetimi eleştirenlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sitem etti.

Hasan Ali Ceylan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“En çok konuşanlar da maalesef hiçbir şey yapmayanlar. Kendilerinde bu hakkı nasıl görürler, kim bu hakkı tanır anlamış değilim. Antalyaspor bu şehrin gözbebeği. Benim çocukluktan beri heyecanım. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama hakkı olan olmayan herkes konuşuyor. En çok konuşanlar da maalesef hiçbir şey yapmayanlar. Kendilerinde bu hakkı nasıl görürler, kim bu hakkı tanır anlamış değilim. Emek sarf eden insanlar kolayca bir kenara bırakılır, sadece utanma eşiği düşük olanlar konuşursa, iyi insanlar buralardan kaçacaktır. Bir de üstüne vefanın ve takdirin olmamasını eklersek işte böyle ağzı olan herkesin hakkında konuştuğu Antalyaspor olur.”

 

ceylan-twitter