Rıza Çalımbay’a Torun Sürprizi

Rıza Çalımbay’ı, ilk antrenmanında kızı,damadı ve torunu Mila ziyaret etti …

Rıza Çalımbay’a Torun Sürprizi
8 Ekim 2016 22:42

Antalyaspor’la 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Rıza Çalımbay’ı, yeni takımındaki ilk antrenmanında Antalya’da yaşayan, kızı,damadı ve torunu 1 yaşındaki Mila ziyaret etti. Çalımbay, kızı ve damadıyla bir süre sohbet ettikten sonra antrenman sahasında torununu sevdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımıyla ilk antrenmanını yaptı. Kırmızı beyazlıların Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ettiği antrenmanda Çalımbay, futbolcularıyla kısa süre toplantı yaptı. Toplantının ardından futbolcular koşuyla top kapma ve pas çalışması yaptı. Bu sırada Çalımbay’ın Antalya’da yaşayan kızı Ayça, damadı Çağrı Sağlam ve torunu Mila, antrenman sahasına geldi. Çalımbay, yeni takımındaki ilk antrenmanda kendisine sürpriz yapan ailesiyle bir süre sohbet etti. Daha sonra torununun elinden tutarak yürüyen ve kucağına alan Çalımbay, Mila’yla oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Antrenmanda Çalımbay, Eto’o ve diğer futbolculara küçük sahada çift kale maç yaptırdı. Çalımbay’ın yardımcı antrenörü Servet Çetin de antrenmanda futbolcularla koşu yaptı. Antrenmana izinli Danilo ve Mbilla katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Deniz Kadah ile Ramon Motta ise Rıza Çalımbay ile görüştükten sonra antrenman sahasından ayrılırken, Rıdvan ile Yekta da takımdan ayrı koşu yaptı.