Çalımbay Ceza Beklemiyor

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, lige ve transferlere dair açıklamada bulundu …

Çalımbay Ceza Beklemiyor
23 Ağustos 2017 15:23

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde haftalık basın toplantısını düzenleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, lige ve transferlere ve Nasri’ye dair açıklamada bulundu.

Ligde geride kalan iki haftada istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını belirten Rıza Çalımbay, zor maçlar oynadıklarını ve milli maç arasını dört gözle beklediğini aktardı. Hem yeni transferlerin hem de sakat oyuncuların bu arada forma gireceğinin altını çizen Çalımbay, şanssız olduklarını söyledi.

Yeni transfer Nasri hakkında da açıklamada bulunan Çalımbay, oyuncunun doping cezası alacağına inanmadığını, alsa dahi B planlarının olduğunu dile getirdi. Çalımbay, Nasri hakkında şu ifadeleri kullandı:

Nasri’nin ceza alacağını sanmıyorum. B planımız da var. Nasri’nin çok iyi bir futbol kariyeri var. Takıma uyum sağladığı takdirde Antalyaspor’a çok katkısı olacaktır. Sezon başı takıma katılmasını isterdik. Daha hazır olurdu. Oynayıp oynamamasını antrenman durumuna göre ayarlayacağız ama Yeni Malatyaspor maçı kadrosunda yer alacak.

Öte yandan andro, Zeki Yıldırım, Drole, Deniz Kadah, Menez’in sakatlıklarının devam ettiğini kaydeden Çalımbay, bu futbolculardan Deniz Kadah, Menez’in milli maç arasında takıma katılmasını beklediğini açıkladı. Bu hafta defans bölesinde Johan Djourou ile başlayabileceğini ifade eden Çalımbay, yönetimden alternatifli bir kadro adına bir libero transferi isteyebileceğini söyledi.