Dolar 38,7475
Euro 43,6334
Altın 4.143,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 23°C

Büyük Antalyaspor Derneğinden Sert Tepki

Büyük Antalyaspor Derneği, Antalyaspor Yönetiminin dün yaptığı basın açıklamasına sert tepki gösterdi …

Büyük Antalyaspor Derneğinden Sert Tepki
9 Haziran 2016 14:05

Büyük Antalyaspor Derneği, Antalyaspor Yönetiminin dün yaptığı basın açıklamasına sert tepki gösterdi ve bir basın açıklaması yayınladı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada Gencer’e söz verdiği gibi konuşmama sözünün arkasında olması çağrısında bulunulurken, Gencer yönetiminin ayrıılmadan önce bazı futbolcularla %50’ye varan artışlarla yeni sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Başkan, yönetim ve kulüp çalışanlarını da mercek altına aldıklarını açıklayan Büyük Antalyaspor Derneği, her platformda gereken tepkiyi vereceklerini kaydetti.

Büyük Antalyaspor Derneği tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde:

Kamuoyuna duyuru!

Büyük Antalyaspor Derneği olarak; kamuoyunu ve Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarları aydınlatmak üzere bu basın bildirisini yapmak zorunda kaldık.

08/06/2016 tarihinde Antalyaspor A.Ş tarafından yapılan basın açıklamasını hayretle ve şaşkınlıkla karşılamış bulunmaktayız. Kongre sürecinde yapılan bu açıklama, bizleri tedirgin etmektedir.

Şimdi; bazı futbolcuların sözleşmelerinde düzeltme adı altında maaşlarının artırıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Hali hazırda sözleşmeleri devam eden bu futbolcuların alacakları öteleme yapılarak ücretlerine yapılan artış %50 leri bulmaktadır. 30 Haziran’da kongre kararı almış bir yönetim kurulunun, kulübümüz için hayati sayılabilecek ve mali açıdan büyük yükler getiren bu kararları almasını etik bulmuyoruz. Kongre kararı alındıktan sonra yapılan tüm iyileştirme sözleşmelerini imzalayan futbolcuların dikkatini de çekmek isteriz.

Diğer taraftan konuşmama kararı aldığını açıklayan sayın başkanın yazılı açıklamalar da bulunarak gündem yaratma çabası içerisine girmesini de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu kararları alan başkan yönetimi ve profesyonel kulüp çalışanlarını yakın takipteyiz ve gereken tepkimizi de her platformda vermekten çekinmeyeceğiz. Sayın başkan ve yönetimine çağrımız, aldıkları kongre ve suskunluk kararının arkalarında durmaları ve takım ile ilgili verilecek olan tüm kararları yeni seçilecek yönetim kuruluna bırakmalarıdır.

Bilinmesini isteriz ki yönetimlerin doğru icraatlarında yanında olmak, yanlış işlerinde de sonuna kadar karşısında ve sıkı takipçisi olmak derneğimizin esas prensibidir.

‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’

Saygılarımızla.”

BÜYÜK ANTALYASPOR DERNEĞİ