Büyük Antalyaspor Derneğinden Destek Çağrısı

Büyük Antalyaspor Derneği, bir açıklama yayınlayarak takımın çıkacağı zorlu maratonda bütün paydaşların taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi …

Büyük Antalyaspor Derneğinden Destek Çağrısı
20 Ekim 2016 12:47

Büyük Antalyaspor Derneği, bir açıklama yayınlayarak takımın çıkacağı zorlu maratonda bütün paydaşların taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Dernek adına açıklama yapan Av. Aziz Çetin, yaptığı açıklamada Çalımbay’a ve takıma olan güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi.

Büyük Antalyaspor Derneğinden yapılan açıklama şu şekilde:

2016/2017 futbol sezonunda geride kalan 7 haftalık periyotta takımımızın talihsiz gidişatı ve puan durumundaki konumu camiamızı çok üzmektedir.  Ancak Beşiktaş maçı ile birlikte başarılı sonuçlar almaya başlayacağımıza inanıyoruz. Rıza Çalımbay hocamıza ve takımımıza güvenimiz tamdır.

Zorlu bir maraton bizleri beklemektedir. Bilinmesi gerekir ki bu gemiyi yürüteceksek bütün paydaşların (yönetim, taraftar, basın ve kentin tüm dinamikleri) taşın altına elini koyması gerekmektedir. Bizler Büyük Antalyaspor Derneği olarak tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya çağırıyoruz.

BAŞKA ANTALYASPOR YOK.  HEP DESTEK TAM DESTEK

Büyük Antalyaspor Derneği  adına  Bşk.  Av. Aziz ÇETİN