Bunun Adı Rezalet !

Antalyaspor taraftarlarının Antalya Stadyumu’na giriş çilesi devam ediyor …

Bunun Adı Rezalet !
15 Ekim 2017 12:43

Antalyaspor taraftarlarının Antalya Stadyumu’na giriş çilesi devam ediyor.

Haftalardır stadyuma girişlerde yaşadıkları olumsuz durumları dile getiren taraftarların mağduriyeti giderilmediği gibi her hafta gittikçe dozajı yükselen ortantısız güvenlik kontrollerine maruz kalıyor.

Dün oynanan Göztepe maçında da girişte defalarca aranıp stadyuma giren taraftarların  turnikelerden geçtikten sonra kartonların üzerinde küçük büyük ayırt edilmeksizin ayakkabılarının çıkartılıp arandığı ve ayrıca bazı taraftarların da duvara doğru döndürülerek arama çilesine maruz kaldığı görüntülendi. Yine bu duruma tepki gösteren taraftarlar ise üzerini çıkartarak arama noktalarından geçti ve Göztepe maçını izlemek için stadyuma giriş yaptı. Ayrıca girişlerdeki yoğunluk sebebiyle çoğu taraftar maça giremedi ya da maç başladıktan sonra Antalya Stadyumu’na giriş yaparak maçı izleyebildi. Bu arama rezaletinden payını alan bazı minik Antalyasporlu taraftarların ise korku dolu gözlerle olan biteni izlediği görüldü.

Öte yandan taraftarlar konu hakkındaki şikayetlerini daha önce de yönetimine ilettiklerini ve bazı taraftarların da stadyuma giriş fiyaskosu yüzünden bundan sonraki haftalarda maçlara gelmeme kararı aldığı belirtildi.

Taraftarlar, en kısa sürede Antalyaspor yönetimi, Antalya Valiliği ve Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden bu soruna çözüm bekliyor.