Bunu Hak Etmiyoruz

Milli maç arası yeni hocamız için büyük bir şans oldu takımı daha iyi tanımak için …

Bunu Hak Etmiyoruz
4 Ekim 2017 07:27

Yazık, gerçekten yazık. Bu taraftara, deplasmanlara kadar gelen taraftara çok yazık. Sahadaki ruhsuzlar topluluğuna nereye geldiklerini, buranın Antalya olduğunu gösterme vakti geldi.

Siz futbolcular milyonları alıyorsunuz. Taraftarlar ise onca cefa çekiyor, sizleri yalnız bırakmamak için bu armanın peşinden deplasmanlara geliyor. Kazandıkları parayı bu takım uğruna harcıyor ve karşılığında bekledikleri tek bir şey var, küçük bir şey! Sahada savaşan, hırslı ve mücadele eden futbolcular görmek istiyorlar. Bizler bunu hak etmiyoruz, artık kendinize gelin. Bu kadronun koskoca 45 dakikada kaleyi bulan bir şutu bile olmamasına söylenecek söz bulamıyorum.

Yeni hocamıza yüklenmek yanlış olur. Kendisi bana göre rakip on kişi kalınca oyunu doğru okuyarak yapılabilecek en doğru değişiklikleri yaptı ama maalesef elimize geçen şansları değerlendiremedik. Milli maç arası yeni hocamız için büyük bir şans oldu takımı daha iyi tanımak için. Ben hala umutluum ve bu takımın toparlanıp düzeleceğine inanıyorum. Yeter ki futbolcular bir an önce kendine gelsin.

Djourou’nun maç içinde zaman zaman defans hattından çıkması, bana sağ bekte de oynayabileceğini gösterdi. Celustka’yı stopere çekip, sağ bekte Djourou’yu denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Sakıb’a ve Ferhat’a bu kötü gidişi yıkmak çok yanlış. İki üç futbolcu haricinde hiçbiri oynamıyor. Futbol bir takım oyunudur ve bir tepki veriliyorsa tüm takıma verilmelidir.

Ayrıca merak ettiğim bir konu da Boffin dört maçtır neden oynamıyor? İlk üç haftanın kötü sonucu ona mı kesildi? Böyle bir şey yoksa neden alındı? Yedek oturtulmak için mi?