Bulut’tan Hafriyat Açıklaması

Cihan Bulut, mıcır işinin Antalyaspor A.Ş. üzerinden yapılmaya başladığını ve bu projede kimsenin Antalyaspor’un üzerinde ipotek koyamayacağını anlattı…

Bulut’tan Hafriyat Açıklaması
13 Mart 2018 13:49

HÜRSES Gazetesi “Salı Sohbetleri” konuğu olan Cihan Bulut, mıcır işinin Antalyaspor A.Ş. üzerinden yapılmaya başladığını ve bu projede kimsenin Antalyaspor’un üzerinde ipotek koyamayacağını anlattı.

Göreve geldiğinden bu yana yönetim kurulu ile birlikte bir yol haritası izlediğini aktaran Cihan Bulut, tek başına imza yetkisini hiçbir yerde kullanmayacağını, bu yetkiyi yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Vali Karaloğlu gibi isimlerin olduğu, kamuoyu önündeki bir imza töreninde kullanacğaını açıkladı.

Kendisinin siyasete ara verdiğini ve siyaset düşünmediğini aktaran Başkan Cihan Bulut, siyasetin de bir halka hizmet olduğunu fakat Antalyaspor Başkanlığı yaparak kendisinin de bir nevi halka hizmet ettiğini söyledi.

Göreve geldiğinde 205 Milyon banka borcunun yanı sıra bunları faizi ve satıcı borçları gibi durumlarla uğraştığının altını çizen Cihan Bulut, bu borçların çoğunun futbolculara ve geçmiş dönemde Sedat Peker’den kalan SSK borçları olduğunu, bunların yeniden yapılandırılacağını aktarırken, kulüp yönetiminde kendi şirketinden bile daha dikkatli ve disiplinli şekilde davrandıklarının altını çizdi.

Başkan Bulut, kendisi döneminde giden futbolcuya para ödememek ya da vergi borcu ödememek gibi finansman yönetimi yapmayacaklarını sözlerine eklerken, “Şu an 70 tane dosyamız var. Benim görevimin sonu geldiğinde 70 yerine 25 dosya bırakabiliyorsam ve herkesin parasını verebiliyorsam ben, şehir ve herkes mutlu olacak.” dedi.

Cihan Bulut, hafriyat konusunda ise şunları söyledi:

Mıcır işini Antalyaspor AŞ üzerinden yapmaya başladık. Fiyatlar meclis kararı ile zaten belirlendi. Bütün hafriyat araçlarına takip sistemi koyduk. Belli bir firmaya da vermedik. Bir firma gelse bana 200 milyon lira verse de yine de vermem. Antalyaspor’un üzerinde kimsenin ipotek koymasına izin vermeyiz.


Röportajın tamamını bu adreste bulabilirsiniz.