Bülent Korkmaz’ın Antalyaspor’u

Sezonun ilk yarısını 25 puan üstünde tamamlayabilirsek, sonraki sezonun planlamasını da daha erken yapmaya başlayabiliriz…

Bülent Korkmaz’ın Antalyaspor’u
24 Ekim 2018 09:26

Alanyaspor maçı bu sene ligin hangi tarafında olacağımız adına çok önemli bir maçtı. Önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş alt grupla kopmalar yaşanabileceğini de hesaplarsak, bu deplasmandan alınan 3 puan, kulübün Süper Lig geleceği adına çok önemli bir adım oldu.

Sezonun ilk yarısını 25 puan üstünde tamamlayabilirsek, sonraki sezonun planlamasını da daha erken yapmaya başlayabiliriz.

Alanyaspor maçında Bülent Korkmaz’ın Antalyaspor’unu izledik tam anlamıyla. Son birkaç haftadır bunun zaten sinyallerini veriyordu oyun anlayışıyla ama Alanyaspor maçında tam anlamıyla bunu gösterdi.

Az gol yiyen, attığı golden sonra kalesini iyi savunan, kontralarla rakibine zor anlar yaşatan bir Antalyaspor vardı. Geçmiş maçların aksine ayağa daha çok pas yapan, topla daha fazla oynayan bir takım izletti bize Bülent Hoca.

Takımın eksiklerinin her hafta azalmasıyla kafasındaki ideal 11’le beraber daha iyi işler yapacağına olan güvenim tam. Yeter ki iç sahada tamamen defansı düşünen bir futbol anlayışıyla sahada olmasın.

Tribünden bahsedersek eğer, son yılların en iyi deplasman performansını gösterdik ilk 45 dakikada. Aynı bestenin uzunca ve kesmeden söylenmesi, rakip tribünle muhatap olunmaması tribün adına en büyük artılar idi.

Her geçen hafta daha iyi olacağımıza olan inancım tam.

Bu hafta Trabzonspor maçında istikrarı sürdürüp, iç sahada puan veya puanlar almalıyız. Takım içindeki arkadaşlık ve teknik heyetin onlara uyumu, yönetim- taraftar desteğiyle kenetlenmiş bir camia karşısında özellikle Antalya’daki maçlarda rakiplerimizin işlerinin çok zor olduğunu düşünüyorum.

Bu takım daha fazla desteği ve ilgiyi hak ediyor. Umarım cumartesi akşamı dolu tribünler önünde 90 dakika boyunca takımımızı destekler, yeni bir zafere daha şahit oluruz.