Bu Kadroyla Bu Kadar

Hoca elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak için elinden geleni yapıyor …

Bu Kadroyla Bu Kadar
27 Eylül 2016 08:44

Geldiğinden beri Jose Morais hocanın Antalyaspor için bir şans olduğunu söylüyorum. Hoca elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak için elinden geleni yapıyor. Her ne kadar Eto’o olayında biraz sıkıntıya düşse de adamakıllı transferi olmayan takıma anca bu kadar futbol oynatılır.

Hoca maçtan önce yaptığı açıklamada Eto’o’suz olmanın şans olabileceğini açıklamıştı. Hocanın şans demesinin ana sebebi, kafasındaki 4-3-3 sistemini tam olarak oynatabilecek bir oyun yapısı içinde -her ne kadar kalitesi belli olsa da- Eto’o gibi bir gezgin forvet yerine daha derli toplu bir pivot santraforla saha da güzel bir görüntü verdi. Pozisyon da buldu ama atamadı.

Genel olarak bakıldığında Akhisar’ın kadro kalitesi daha yüksek olmasına rağmen iyi bir maç çıkardılar. Özellikle Cihat Arslan’ın bu Akhisar takımına transfer yapılmadığı için ayrıldığını düşünürsek Jose Morais ne yapsın sorusu akıllara gelmiyor değil.

Mücadele yüksek, moral yüksek, pozisyon var. Sağdan geldiler, soldan geldiler, ortadan geldiler ama olmadı. Kaliteli ve iş bitirici oyuncu eksikliği net bir şekilde gözüküyor. İlk transfer sezonuna kadar bu takım alabildiği puanı almalı ve devre arasında kesinlikle transfer yapılmalıdır. Yoksa hoca ne yapsın?. Bu kadroya bu kadar…

Antalyaspor Sevgisi Olanlara ….