Boffin’den Eski Takımına Teşekkür Mesajı

Ruud Boffin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eski kulübüne ve kendisini bugüne dek destekleyenlere teşekkür etti …

Boffin’den Eski Takımına Teşekkür Mesajı
24 Haziran 2017 10:30

Antalyaspor’un yeni transferi Ruud Boffin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eski kulübüne ve kendisini bugüne dek destekleyenlere teşekkür etti.

Boffin, Instagram hesabından yaptığı açıklamada beş yıl boyunca Eskişehirspor taraftarları ve kendini beş yıl boyunca Eskişehir’de destekleyenlere teşekkür ederken, artık kariyerinde yeni bir adım atmanın vaktinin geldiğini açıkladı.

Üç yıl boyunca Antalyaspor’da olacağını vurgulayan Boffin, Antalyaspor’da hedeflerine ulaşmayı ve harika sezonlar geçirmeyi umduğunu belirtti.

Ruud Boffin’in Instagram hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Eskişehirspor taraftarlarına ve bu 5 yıl boyunca Eskişehir’de bana destek olan insanlara çok büyük bir teşekkür etmek istiyorum! İyi ve kötü zamanlar geçirdik ancak sizin için oynamaktan her zaman keyif aldım. Şimdi kariyerimde yeni bir adım atmamın vakti geldi. Önümüzdeki 3 yıl boyunca Antalyaspor’da olacağım. Bu kulübün tutkularını seviyorum, burada bu hedeflere ulaşmayı ve harika sezonlar geçirmeyi umuyorum.