Bisiklet Takımı Granfondo Bursa’da Yarıştı

Antalyasporlu bisikletçiler, Granfondo Bursa’da performans gösterdi.

Bisiklet Takımı Granfondo Bursa’da Yarıştı
30 Mayıs 2024 14:41

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun onayı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi himayesinde Bursalı sanayicilerin sponsorluğunda düzenlenen özel bir organizasyon olan Granfondo Bursa bisiklet yarışı 26 Mayıs 2024 tarihinde Bursa’da gerçekleşti. Yarışlara katılan Antalyaspor bisiklet takımının 3 sporcusu Bursa’da performans gösterdi.

Toplam 6 ülkeden 700’ü aşkın lisanslı ve amatör sporcunun yarıştığı organizasyona Enver Yaşar, Levent Çetinkaya ve Haşim Köksal üçlüsü ile katılan kırmızı beyazlı takımda bisikletçiler Hasköy’de yapılan toplu başlangıcın ardından Çekrice, Dereköy, Mirzaoba ve Kaymakoba mahallelerinden geçip antik kasaba Tirilye’ye ulaştıktan sonra Tirilye’den Mudanya’ya devam ettiler. Sporcular, Göynüklü ve Nilüferköy’den geçerek Bursa OSB Hizmet Binasında bitiş çizgisini gördüler.

Bursa’da pedal çeviren sporcularımızdan Enver Yaşar yarışı altıncı sırada bitirirken; Levent Çetinkaya onuncu ve Haşim Köksal ise on üçüncü sırayı aldı. Antalyasporlu bisikletçiler yaz dönemi boyunca süren yeni yarışlar için hazırlıklarına devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.