Antalyasporlu Genç Pedal Bodrum’da Kürsüye Çıktı

Antalyasporlu Genç Pedal Bodrum’da Kürsüye Çıktı
11 Mart 2024 14:59

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve çeşitli kurumların katkıları ile bu sene 4. defa düzenlenen Uluslararası Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yarışı 10 Mart 2024 tarihinde Bodrum’da gerçekleşti. Yarışa 4 sporcu ile katılan Antalyaspor bisiklet takımının 19 yaşındaki genç ismi Mehmet Esad Türkyılmaz kendi yaş kategorisi olan Elit Erkekler kategorisinde ikinci olurken genel klasmanda ise üçüncü oldu.

Bodrum Belediye Meydanı’ndan start alan ve 8 ülkeden 400’ün üzerinde bisiklet sporcusunun katıldığı yarışın 103 kilometrelik uzun parkurunda pedal çeviren kırmızı beyazlı bisikletçilerden Mehmet Esad Türkyılmaz saatte 37 kilometrelik hız ortalaması ile tamamladığı yarışın sonunda 02:31:19.84’lik süre elde ederek Elit Erkekler kategorisinde ikincilik madalyasını kazanırken tüm sporcuların değerlendirildiği genel klasmanda da üçüncü sırayı alarak iki kere kürsü yapmış oldu.

Antalyaspor bisiklet takımı, bölgenin hem tarihi ve doğal güzelliklerini hem de kırsal alanlarını içermesi sebebiyle Bodrum’un tamamını tanıtma özelliği de taşıyan Uluslararası Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yarışı’nın ardından sıradaki yarışı için Konya’ya hareket edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.