Antalyaspor İki Yarışta Birden Pedal Çevirdi

Antalyaspor bisiklet takımı, 22 Ekim 2023 tarihinde hem Antalya’da hem de İzmir’de Turkcell Granfondo yarışında pedal çevirdi.

Antalyaspor İki Yarışta Birden Pedal Çevirdi
26 Ekim 2023 12:43

Antalyaspor bisiklet takımı 22 Ekim 2023 tarihinde hem Antalya’da Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı’na hem de İzmir’de Turkcell Granfondo yarışında pedal çevirdi. İzmir’den bir birincilik bir de altıncılık elde eden kırmızı beyazlılar, Feslikan Yaylası’nda bitiş gören tırmanış yarışında beşinci ve altıncı sıraları aldılar.

Muratpaşa Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı adına organize edilen Toros Keçisi Tırmanış Yarışı sabah 08.00’de Muratpaşa Belediyesi yanındaki Muratpaşa Kent Meydanı’ndan start aldı. 2000 metrelik rakıma sahip 50 kilometrelik yarışa katılan Antalyaspor bisiklet takımı sporcuları Adil Deniz Karacagil ve Devrim Ardıç ikilisi yarışı 2 saatin altında tamamlayarak sırasıyla beşinci ve altıncı oldular.

Öte yandan aynı gün İzmir’de düzenlenen Turkcell Granfondo’da Antalyasporlu bisikletçiler Turgay Germen ve Levent Çetinkaya ter döktüler. Bu yılki Granfondo serisinin üçüncü ve son etabı olan zorlu yarışta son dönemdeki formu ile dikkat çeken Antalyasporlu Turgay Germen birinci olarak bir kez daha akrepleri gururlandırırken; takım arkadaşı Levent Çetinkaya ise altıncı sırada yarışı tamamladı.

Pazar günü iki farklı şehirde düzenlenen iki farklı yarışta dereceler elde edilen Antalyaspor bisiklet takımı, 29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen sezon kapanış yarışında takımlar klasmanında şampiyon olmak için hazırlıklarına hız verdi.