Biraz Şanssızlık Biraz da Yeteneksizlik

Şimdi bu maçı geride bırakıp haftaya Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde hazırlanmalı takım …

Biraz Şanssızlık Biraz da Yeteneksizlik
6 Aralık 2017 07:56

Önemli bir maçı kaybettik. Acilen puana ihtiyacımız olduğu bu dönemde kan kaybetmeye devam ediyoruz.

Birçok eksiğimiz bulunmasına rağmen maç 2-0’a gelene kadar mücadele ve futbol anlamında takımımız pozitif şeyler yaptı. Özellikle ilk devrede oynanan oyun belki de Antalyaspor adına bu sezonun en iyi ilk yarı performansıydı diyebilirim. 41. dakikaya kadar pozisyon vermediğimiz Trabzonspor, ilk yakaladığı pozisyonu gole çevirdi. Devre arasına 0-0 girmek bizim için ikinci yarıya daha motive çıkma anlamındaydı ve rakibimizin sahaya stresli çıkması demekti ama olmadı. İkinci yarıya 1-0 geride başlasak da futbol anlamında iyi işler yaptık. Eto’o ve Maicon işbirliğiyle bir gol pozisyonu yakaladık ama Maicon değerlendiremedi. Trabzonspor’un ikinci golü bulması maçın kırılma anı oldu. O dakikadan sonra bütün ipler Trabzonspor’un eline geçti.

Futbolun değişmeyen kuralı atamayana atarlar. Eto’o’nun yerine devre arası muhakkak golcü bir isim alınmalı. Eto’o atmazsa takım puan ya da puanlar kazanamıyor. Sadece Eto’o ile yürümez.

Yazılacak çok şey var ama neyse… Şimdi bu maçı geride bırakıp haftaya Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde hazırlanmalı takım. Gençlerbirliği maçında kötü bir skoru aklımdan bile geçirmeyi düşünmüyorum.