Bayraklar Caddeleri Süslemeye Başladı

Bayrak kampanyası çerçevesinde destek veren firmaların bayrakları Antalya caddelerine asılıyor.

Bayraklar Caddeleri Süslemeye Başladı
7 Nisan 2021 14:13

Fraport TAV Antalyaspor’un, Başkan Mustafa Yılmaz öncülüğünde başlattığı bayrak kampanyasına destek veren firmaların bayrakları Antalya caddelerini süslemeye başladı. “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganı ve 5 bin büyük bayrak hedefi ile yola çıkılan kampanyada bir yandan talepler alınmaya devam edilirken diğer yandan bayrakların caddelerde asılmasına başlandı.

İlk bayraklar Antalya Stadyumu çevresinde ve Konyaaltı ilçesinde asıldı. Üstte #KupaSeninAntalya etiketi, altta ise destek veren firmanın logosunun yer aldığı dev Antalyaspor bayrakları, her gün artarak asılmaya devam edecek. Bayrak satışları ile ilgili duyurular ise Antalyaspor resmi web sitesi ile sosyal medya hesaplarından yarından (8 Nisan Perşembe) itibaren duyurulmaya başlanacak.

Öte yandan Antalya’yı yöneten önemli isimlerden de kampanyaya destek gelmeye başladı. Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri ile tüm ilçe belediye başkanlarının yanı sıra STK yöneticileri çektikleri videolarla kampanyaya destek için iş dünyasına ve tüm Antalya halkına davette bulunuyor. Antalyaspor taraftarları da kendi sosyal medya hesaplarından şehirde yaşanacak büyük coşku için çağrıda bulunuyor.