Başlıyoruz

İlk maç yenildik ama müthiş bir haber duyuruldu camiaya…

Başlıyoruz
15 Ağustos 2018 08:58

Yeni sezona Kayserispor deplasmanında 2-0 mağlup olarak başladık. Takım olarak oldukça kötüydük. Rakibin maçın ilk yarısındaki %82’ye %18 topla oynama üstünlüğünü hiçbir şey açıklayamaz. Hal böyle olunca, pas sayısında da rakip bizi neredeyse üçe katladı. Maç boyunca defansif bir anlayış benimserseniz, eninde sonunda bir açık verirsiniz ve ilk goldeki gibi bir hata ile golü yersiniz.

İlk maçın günahı olmaz diyemiyorum. Bu sezon her maç, her puan, her dakika bizim için hayati önem arz ediyor. Bu deplasmandan alamadığımız bir veya üç puanı çok arayacağımız günler olabilir. Hatta her puanın para anlamına geldiği ligimizde buna en fazla ihtiyacı olan takım biziz. Dolar ve euro maalesef malumunuz, uçtu gidiyor. Bizim birçok oyuncumuz ile anlaşmamız dolar ve euro üzerinden olduğu için günden güne borcumuz daha da fazlalaşıyor. Temliklerin kaldırılması kimseyi rahatlatmamalı. Temlikler kalktı diye borcumuz bitti gibi bir durum yok maalesef. Bu borçların bitmesi için her maç para anlayışı ile oynanmalı. Puan veya puanlar alamazsak, borç bitmeyecek. Aksine daha da fazlalaşacak. Bu yüzden bizim bolca galibiyete ihtiyacımız var.

İlk maç yenildik ama müthiş bir haber duyuruldu camiaya. Yıllardır bir kangren olan tribün gruplarının birleşmesi konusu tatlıya bağlandı ve artık bütün tribün grupları omuz omuza maraton tribüne girme kararı aldı. Tam da takımın en ihtiyaç duyduğu vakitte tribün grupları üzerine düşeni yaptı ve yapacak da. Şimdi eskisi gibi abinin kardeşine sevgi gösterdiği, kardeşin abisine saygı duyduğu, çok sağlam, eskilerin geri geldiği bir tribün oluyoruz. Türkiye, eski Antalyaspor tribününü yeniden görecek. Artık sağda solda münferit takılan renktaşlarımız da aramıza gelsinler, bu takımın bize en ihtiyaç duyduğu yıl omuz omuza üzerimize düşeni yapalım.