Başlık Sizden

Fahrettin Kayan yazdı…

Başlık Sizden
17 Mayıs 2022 09:58

Geçtiğimiz her deplasmanda tutkumuzu, oynadığımız her maçta kalplerde ve akıllarda izimizi bırakıyoruz. Bir takımın ne kadar iyi gidebileceğini hayal edin. İşte son 15 haftada o kadar iyi durumdayız. Ne kadar toparlanacağımızı düşünsek de bu seviyelere geleceğimiz aklımızın ucundan geçmezdi.

Takımdaki uyum ve oynanan futbol her geçen hafta artarak keyif vermeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısına damga vuran iki hoca Nuri Şahin ve Sami Uğurlu ile futbol oynamayı seven iki takımının maçında kazanan yine ve yeniden Antalya’mız oldu.

Haftalardır çok iyi oynuyor, çok iyi takım oldular denilen Kasımpaşa karşısında oynanan futbol, atılan goller ve attıklarımızdan daha net kaçan goller bu takımın kalitesinin nerelere yükseldiğini çok net gösteriyor.

Maçın başında rakibin önde kuvvetli baskısında geriden oyun kurarak hücum planımız sekteye uğradı. Maça pasla oyun kurmaya çok alışkın olmayan Bahadır ile başlayınca oyunun baskısı üstümüze doğru geldiği dakikalarda Haji Wright’ın ısrarıyla bulduğumuz gol hem takımı rahatlattı hem psikolojik üstünlüğün bize geçmesini sağladı.

Yine üstüne basa basa Haji Wright diyeceğimiz bir maçı geride bıraktık. Bonservisinin zamanında alınmamış olması ve yükselen performansıyla her geçen gün elimizden kaçırma ihtimalimiz artıyor. Yeni yıl kadro yapılanmasında umarım takıma ekstra katkı sağlayan oyuncuları elden kaçırmayız. Bir diğer temennim ise umarım gelen başarının ardından kadroda fazla değişime gidilmeden mevcudu elimizde tutup takviyelerle takımı güçlendirme yoluna gideriz.

Bu birlik ve beraberlikle seneye Antalyaspor’umuz ilk üç hedefiyle ligin en iddialı takımlarından birisi olmaya devam edecektir.

Çok şanslıyız ki ligin son maçında kendi evimizde takıma güzel bir şölen içinde sezonu tamamlayabileceğiz. 7’den 70’e herkesin statta olacağından hiç şüphe yok. Tribünler tıklım tıklım, takım sahada tıkır tıkır bir son hafta yaşamak bu şehrin bu sezon fazlasıyla hakkıdır.

Ligin sonuna yaklaşmışken;

Son 15 maç, 10 galibiyet, 5 beraberlik, 0 mağlubiyet…
Kulüp tarihinin en yüksek puanının egale edilmesi ve 1 puan daha alınması halinde kendi rekorumuzu kıracak olmamız…
İçeride ve dışarıda rakip ayırt etmeksizin herkesin korkulu rüyası olmuşsun.
İki sezondur çok sıkıntı yaşadığımız gol bulma probleminde her maç gole ve gollere doymaya başlamışız.
Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de son 15 maçtır kaybetmeyen Liverpool ve Milan ile beraber 3.takım olmuşuz.

Bu rekorların ve başarının ardından sezonun son maçına gidilirken yazının başlığından da anlayacağınız üzere bu hafta başlık sizden. Takımı en güzel anlatan veya sizlerin duygularını yansıtan başlık ve manşetinizi yazının altına bırakabilirsiniz.

Sezonun son maçı öncesinde A’dan Z’ye takımın hakkını hep birlikte verelim.

Benim için sezonun açıklaması;  tesadüf diye bir şey yoktur, çok çalışmak vardır!