Vekiloğlu: “Sürpriz Arayan Takımlardan Olacağız”

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek ikinci kulübü belirleyecek olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-Off’un basın toplantısına Antalyaspor Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ve takım kaptanı Cihan Mumcuoğulları katıldı…

Vekiloğlu: “Sürpriz Arayan Takımlardan Olacağız”
30 Nisan 2018 15:44

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek ikinci kulübü belirleyecek olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-Off’un basın toplantısına Antalyaspor Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ve takım kaptanı Cihan Mumcuoğulları katıldı.

Eksik kalan kısımlarını telafi etmek üzere play-off’ta olduklarını belirten Arda Vekiloğlu, bu sezon yalnızca play-off şampiyonunun üst lige çıkmasının ligdeik rekabeti arttırdığını kaydetti.

Kadro derinliği yüksek takımların bunu kullanmalarının artık daha önemli olduğunu söyleyen Vekiloğlu, “Favori görünen takımlar var ancak biz bu açıdan biraz daha sürpriz arayan takım olacağız. Kuruluş amacımız play-off’a kalmaktı. Beklentinin biraz daha üzerinde iş yaparak ligi 5. sırada tamamladık ve rakibimizden ev sahibi avantajını almış olduk. Sürpriz arayan takımlardan biri olacağız. Daha uzak hedeflerden ziyade her maça kazanmak için çıkacağız. Play-Off sürecinin de bundan farklı bir yanı yok” diye konuştu.

Gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini vurgulayan Arda Vekiloğlu, rakiplerinin oldukça geniş bir kadroya sahip bir olduklarını hatırlatarak başarılar diledi.

Şampiyon Türk Telekom’u ve Play-Off’a kalan sekiz takımı tebrik eden ve başarılar dileyen Cihan Mumcuoğulları, kendileri için çok güzel ve başarılı bir sezon olduğunu söyledi.

Ev sahibi avantajını aldıklarını belirten Mumcuoğulları, “Değerli bir takımla eşleştik. Genç bir kadroları var. Elimizden geleni yapıp seriyi geçmeye çalışacağız. Sonucu her ne olursa olsun takımımla gurur duyuyorum. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.