Basketbolda Görüşmeler Sürüyor

TBL’ye katılım bedelini ödeyen ve bu sezonda TBL’de mücadele edecek Antalyaspor’da basketbol şubesinde sponsorluk için görüşmeler sürüyor.

Basketbolda Görüşmeler Sürüyor
1 Ağustos 2018 22:05

Antalyaspor Sportif İşletmeleri A.Ş.’ye tedarik edilen para ile lige katılım payı son gün yatırılan Antalyaspor’da sponsorluk görüşmeleri devam ederken, sponsorluk için en ciddi teklifin bir Antalya kulübünden geldiği öğrenildi.

İddialara göre kulübün TBL’deki yarışma haklarını devralmak isteyen Osmanlı Gençlik Spor Kulübü’ne bunun yerine lige katılım haklarının bir ya da iki sezon kiralanması önerisinde bulunulduğu, bu önerinin ilk etapta kabul edildiği öğrenildi. Statü gereğince katılım haklarını alacak olan kulübün borçları da üstlenmesi gerektiğinden basketbol şubenin bulunduğu Antalyaspor Sportif İşletmeleri A.Ş.’deki borcun Osmanlı Gençlik Spor Kulübü tarafından üstlenilmesinin de gündemde olduğu fakat Antalya Osmanlı’nın bu borcu üstlenmek istemediği de iddialar arasında yer aldı.

Öte yandan bu birlikteliğin gerçekleşmesi halinde Antalyaspor adı korunacak fakat basketbol takımının adına ilave olarak sponsor firmanın adı gelebilecek.