Antalyaspor Startı Verdi

Antalyaspor, yeni salonda çıktığı ilk maçta Galatasaray Odeabank’a 72-46 mağlup oldu …

Antalyaspor Startı Verdi
23 Eylül 2016 19:42

Bu sezon Türkiye Basketbol İkinci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Antalyaspor Basketbol Takımı, çıktığı ilk hazırlık maçında Galatasaray Odeabank’a 72-46 mağlup oldu.

Antalyasor – Galatasaray Odeabank mücadelesi yeni yapılan 10.000 kişilik Antalya Spor Salonu’nda oynandı. Bir haftadır yapılan çağrılara rağmen karşılaşmaya ilgi az olurken, mücadeleyi yaklaşık 2000 sporsever izledi.

Karşılaşmaya Antalyaspor hızlı başladı. Kırmızı beyazlı ekibimiz; Ömer, Barış, Bora ve Fırat ile sayı üretirken, Galatasaray da Dentmon ile sayı bulmayı başardı. İlk periyodun bitimine 1 dakika 55 saniye kala Galatasaray skora 13-13 eşitliği getirirken, bitime 45 saniye kala ise Pleiss’in atışıyla öne geçti.

İlk periyodu önde tamamlayan Galatasaray’a karşı başarılı bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlı ekibimiz, ikinci periyotta Fırat, Bora ve Yiğit sayı üretse de skoru eşitleyemedi. Mücadelenin ilk devresi 24-36 konuk ekip üstünlüğüyle bitti.

Antalyaspor, üçüncü periyodu 33-52 geride kaparken, mücadelenin son çeyreğinde ise fark açıldı. Mücadele, konuk ekibin 46-72 üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor’da ise Fırat (10), Ömer (8), Barış (6), Yiğit (6), Burak (6) skora en fazla katkı yapan isimler olurken, Galatasaray’da Smith (10), Pleiss (11), Dentmon (12) ve Göksenin (10) en skorer isimler oldu.

Karşılaşmayı Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk de takip etti. Ali Şafak ÖZtürk, mücadele öncesinde Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman’a plaket takdim etti.