Antalya Basketbolda Ayos Antalyaspor ile Yeniden Temsil Ediliyor

Antalyaspor Kulübü ile Ayos arasında basketbol branşındaki iş birliği resmiyete kavuştu.

Antalya Basketbolda Ayos Antalyaspor ile Yeniden Temsil Ediliyor
15 Eylül 2023 15:32

Ayos Holding iştiraki Ayos Spor A.Ş ve Antalyaspor Kulübü arasında basketbol alanında gerçekleşen işbirliği anlaşması Nirvana Hotels Cosmopolitan Antalya’da düzenlenen lansman ile kamuoyuna duyuruldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Antalya Gençlik Spor ve İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şİfa Çiçek, Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şirin, Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ayos Spor A.Ş Başkanı Osman Şirin, Ayos Spor A.Ş. Başkan Vekili Mehmet Aslan, Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor Asbaşkanı Sinan Boztepe ve Antalyaspor yönetim kurulu üyelerinin katıldığı lansmanı ulusal ve yerel basın da yakından takip etti. Basketbol yorumcusu Didem Gürser’in sunuculuğunu yaptığı lansman etkinliğinde katılımcılar Antalya’nın basketbol branşında yeniden temsil edilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını, spor alanında Antalya için her zaman bir arada hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Sporu sadece bedensel bir organizasyon olarak görmediklerini belirten Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şirin  “Biz sporu hiçbir zaman sadece bedensel bir organizasyon olarak görmedik sporun aynı zamanda ahlaki bir gelişmenin de yöntemi olduğunun çok daha öncelerden farkındaydık. Bu yatırımı biraz da Antalya halkına, gençlerimize, bizim insanımıza doğru yolda neler yapılabileceğini; eğer el ele verirsek neler başarabileceğimizi göstermek adına yapıyoruz. İnşallah bugün burada yanımızda olanların güzel dilekleri, arkamızda olanların güzel niyetleri ile güzel sonuçlara ulaşacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Beni tanıyanlar bilirler, asla inanmadığım bir şeyi söylemem, yapmam da, burada güzel şeyler yapacağımıza inanıyor hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bugün hasretle beklediğimiz Antlayaspor’un basketbol branşını tekrar faaliyete geçtiğini duyurmak için hep beraber buradayız diyen Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin; “Antalya’da basketbola olan ilginin sevginin ve potansiyelinin herkes farkında. Bugün Ayos gibi spora gönül vermiş büyük bir markanın desteğiyle Antalya’mıza yeniden basketbol heyecanını yaşatacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalyaspor’un sadece futbol kulübü olmadığını her fırsatta dile getiriyoruz. Toplam 19 branşta 3.500’e yakın gencimize, çocuğumuza spor yaptırmanın onurunu yaşıyoruz. Basketbolla bu 20 branşa çıkmış olacak” dedi.