Başkana Morais Oyunu

Antalyaspor’da bazı isimlerin Başkan Ali Şafak Öztürk ile birlikte teknik direktör Jose Morais’e savaş açtığı iddia edildi …

Başkana Morais Oyunu
17 Eylül 2016 18:14

Antalyaspor’da yönetimde yer alan bazı isimlerin Başkan Ali Şafak Öztürk ile birlikte teknik direktör Jose Morais’e savaş açtığı iddia edildi.

Uzun zamandır yönetim içinde yaşanan fikir ayrılıklarının sahaya çıkan kadrolara kadar yansıdığı öne sürülürken, Süper Lig’de oynanan dört maçta da sahaya değişik kadrolarla çıkılması taraftarlarca şaşkınlıkla karşılanmıştı. Kulübe yakın çevrelerce dillendirilen iddialara göre yönetim içindeki bazı yöneticilerin takım kadrosuna müdahalede bulunup, alınacak kötü sonuçlar neticesinde hem teknik direktör Jose Morais’i hem Başkan Ali Şafak Öztürk’ü zor durumda bırakarak camiada tartışılır hale getirme çabası içinde oldukları iddia edildi.

Ayrıca Ali Şafak Öztürk’ü kulüp içinde istemeyen isimler içerisinde idari kadrodan da isimler olduğu ve bu isimlerin de kulüp çevresinde Öztürk’ten duyduğu rahatsızlıklarını kapalı kapılar ardında dile getirerek kulis yaptıkları belirtildi.

Öte yandan Başkan Ali Şafak Öztürk’ün teknik direktör Morais’in arkasında olduğu ve hocanın gönderilmesi isteklerinden rahatsız olduğu öğrenilirken, Morais’i istemeyen isimlerin Kasımpaşa’dan ayrılan Rıza Çalımbay görüşünde birleştiği belirtildi.