Başkan Öztürk’ten Zeki Açıklaması

Ali Şafak Öztürk, imza töreninde Zeki Yıldırım’ın durumuna da değindi.

Başkan Öztürk’ten Zeki Açıklaması
5 Temmuz 2019 12:57

Ufuk Akyol ve Harun Kavaklıdere’nin imza töreninde takımdan gönderileceklerin olduğunu anlatan Ali Şafak Öztürk, Zeki Yıldırım’ım durumuna da değindi.

Zeki Yıldırım’ın çok sevdikleri bir futbolcu olduğunu fakat Zeki için kendilerine gelen bir rapor olduğunu aktaran Başkan Ali Şafak Öztürk, “Kendisi benim sevdiğim bir oyuncu. Belirli kararlar alınıyorsa, bunları çok fazla deşmemek lazım. Antrenmana çıkmaması, tesislere alınmama gibi bir durum yok. Kampta olmamasını düşündüğümüz belirtildi. Bundan ötürü kampa çağrılmama durumu var. Karar alınıyorsa bunun nedenleri de vardır. Bu nedenleri tartışmak Zeki’ye de Antalyaspor’a da zarar verir.” diye konuştu.

Öte yandan her yıl bir üst sıraya çıkmak istediklerini ve geçen sezon “düştü” denilen Antalyaspor’u yedinci yaptıklarını dile getiren Başkan Öztürk, “İlk başkanlık yılımda ligi beşinci bitirmiştik. Üçüncü sezonumda inşallah Avrupa gelir. Beklentileri de gereksiz yükseltmemek, temkinli ve mantıklı olmak gerekiyor. En iyisini en doğru şartlarda yapmak istiyoruz. Hem sabırlı olmalı hem de mantıklı şekilde geleceğe bakabilmemiz lazım.” dedi.