Başkandan Jose Morais’e Destek

Göreve geldiği 30 Haziran’dan günümüze kadar süreci değerlendiren Öztürk, teknik direktör Jose Morais’in arkasında olduğunu belirtti…

Başkandan Jose Morais’e Destek
20 Eylül 2016 13:19

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONSİAD) Porto Bello Otel’de düzenlediği toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Göreve geldiği 30 Haziran’dan günümüze kadar süreci değerlendiren Öztürk, teknik direktör Jose Morais’in arkasında olduğunu belirtti.

Futbolda başarının önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, “Takım kendi içinde kişilik savaşı veriyor. Bu savaşta destek vermeniz çok önemli. Takımın kimliğini bulması gerekiyor. Üst kimlik her zaman Antalyaspor olmalıdır. Bunun dışında bir kimlik olmamalıdır. Bu ne yönetim ne kişi ne de teknik direktördür. Takım kişilik savaşı veriyor.” şeklinde konuştu.

Takımda bir hiyerarşi olduğunu hatırlatan Antalyaspor Başkanı, “Futbolcu, hoca, yönetim ve üstte başkan vardır. Bu değişmez etken. Futbolcunun hoca olduğu takımlarda, resmen yapıldığı kulüplerde başarı geldiğini görmedim. Burada zaten takımın hocası varken bazı şeylerin dengeli olması çok önemli. Bizim yönetimimize bu bakış açısı doğru gelmedi. Bu dengeleri doğru kurmak önemli. Şu an iç dengeyi kurmakta hala sorun var. Bunlar sağlıksız şeyler. Hocanın otoritesini kurması çok önemlidir. Sıkıntıların bu seviyeye geldiğini görebiliyorum. Bundan sonrası önemli. Jose Morais takımın hocası donanımlı bir hoca. Futbol bilgisi ve taktik bilgisi kişiliği olsun çok iyi bir insan ve bu takımda yapabileceği çok iş var. Herkesin eksiği vardır. Bundan sonra olması gereken bu sağlıklı yapıyı kurmak ve takımın hocasını hak ettiği gibi hoca konumuna getirmektir. Biz bunu yapacağız” dedi.