Başkan Cihan Bulut’tan Taraftarlara Davet

Başkan Cihan Bulut, cumartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor mücadelesine tüm taraftarları beklediğini söyledi.

Başkan Cihan Bulut’tan Taraftarlara Davet
15 Ağustos 2018 14:33

Başkan Cihan Bulut, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu ikinci hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor mücadelesinde taraftar desteğine çok ihtiyaçları odluğunu ifade ederek taraftarları maça davet etti.

Başarı için kenetlenmenin de önemli bir faktör olduğunun altını çizen Cihan Bulut, geçen sezon Antalyaspor’un ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldığını ve o sancılı süreçte ligde kalma başarısını gösterdiğini aktarırken, “Bu enerjiyi yeni sezonda da devam ettirmek en büyük temennimiz. Futbolcular arasındaki birlik ve kenetlenme duygusu başarıyı da getirecektir.” dedi.

Hedeflerinin ligi en iyi yerde tamamlamak olduğunu da belirten Cihan Bulut, bunun için hem taraftarları hem de kulübü maddi anlamda destekleyecek sponsorlara ihtiyaçlarının olduğunu, zamanın kentin desteğini alma zamanı olduğuna dikkat çekti.

Antalya Stadyumu’nda cumartesi günü 21.45’te oynanacak mücadelede taraftarlara stadı doldurma çağrısında bulunan Başkan Bulut, “Mücadeleden asla vazgeçmeyen takımımızın yanında olmamız ve onları desteklemek, camiaya güç katacaktır. Haydi Antalya. Cumartesi günü 21.45’te omuz omuza Antalya Stadyumu’na” diyerek taraftarları maça davet etti.