Başkan Açıkladı: “Eto’o Kalıyor”

Başkan Ali Şafak Öztürk, düzenlediği basın toplantısında Eto’o ve transferler konusuna değindi …

Başkan Açıkladı: “Eto’o Kalıyor”
5 Haziran 2017 17:36

Başkan Ali Şafak Öztürk, TSYD Antalya Şubesi’nde düzenlediği basın toplantısında Eto’o ve transferler konusuna değindi.

Takımın kaliteli bir iskeleti olduğunu dile gtiren Ali Şafak Öztürk, takımın kaliteli bir iskelete sahip olduğuna dikkat çekerken, kadroyu gelecek sezon oynayacak 3-4 isimle destekleyerek şekillendirmek istediklerini söyledi.

Çok fazla transferin takımın kimyasını bozacağını düşündüğünü belirten Öztürk, Antalyaspor’un hedeflerini ve kalitesini bir tık daha arttırmak için nokta atışı hamleleri olacağını da vurguladı.

Transfer döneminde önemli oyuncuları getirmeyi düşündüklerini söyleyen Ali Şafak Öztürk, statü gereği Türk oyuncu sayısını dikkate alarak bazı transferler yapacaklarını aktardı. Bunun dışında özellikle altyapı ve şirketleşme alanında kurumsallaşmaya gideceklerini ifade eden başkan, genellikle ofansif anlamda olmak üzere kanat oyuncusu, 10 numara pozisyonunda oyun kurucu, kaleci düşüncelerinin yanı sıra sağ ve sol bek alternatiflerine baktıklarını söyledi.

Drole’un bonsevisinin alınması konusuna da değinen Ali Şafak Öztürk, kendisiyle gelecek planı yapıldığını fakat yeterince şans bulamadığını belirtti. Genç oyuncunun bonservisinin 1.7 Milyon Euro olduğunun altını çizen Öztürk, oyuncunun yeniden kiralanabileceğini ya da bonservisinin alınıp kiralık gönderilebileceğini kaydetti.

Samuel Eto’o konusuna da değinen Ali Şafak Öztürk, “Eto’o’nun sözleşmesi devam ediyor. Bize ‘Ben bu takımı şampiyon yapmak istiyorum.’ dedi. 39 yaşına dek futbol oynamak istiyor. Sözleşmesi devam ediyor. Doğru şartlar olursa devam ederiz. Tabii bu Eto’o’nun katacaklarıyla da paralel olacaktır. Eto’o takım için çok önemli, burada kendisiyle kimyamız da çok iyi şekilde oturdu.” dedi.