Çalımbay: “Başakşehir’in Kazanmasını İstiyoruz”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı …

Çalımbay: “Başakşehir’in Kazanmasını İstiyoruz”
31 Mayıs 2017 15:09

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gaziantepspor maçında galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklarını belirten Çalımbay, Avrupa kupaları için bugün oynanacak Başakşehir – Konyaspor kupa finalini beklediklerini söylerken, “Bugün Avrupa Kupası konuşuluyorsa bu gerçekten gurur verici. Sekizinci haftaya dek galibiyeti olmayan bir takım şimdi çok iyi yerlere geldi. Gerçekten mükemmel bir istikrar yakaladık ve bunun sonuna kadar devam ettirdik.” dedi.

Gelecek sezona en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğinin de altını çizen Çalımbay, transferde çok iyi çalışmaları gerektiğini ve eksiklerini iyi şekilde tespit etmek istediklerini söyledi. Bugün oynanacak kupa finaline göre gelecek sezonun planlarını çizeceklerini aktaran Çalımbay, tüm isteklerinin Başakşehir’in galip gelmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Yeni sezon transferleri hakkındaki soruya da cevap veren Çalımbay, hemen hemen her bölgeye takviye yapacaklarını fakat çok transfer yapmaktansa iyi ve kaliteli oyuncuları takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

Çalımbay sözlerini şöyle noktaladı:

Biz burada hep ilkleri başardık. Gurur duyulacak işler yaptık. Önemli olan bunun üzerine koymak ve biz de bunun için elimizden geleni yapacağız. Bizim öncelikli hedefimiz ligde iyi bir yere gelmekti. Her zaman ilk 10’un içinde olalım dedim ama en iyi yerinde olalım istedim. Biz de en iyi yerindeyiz. Bunun için de çok mutluyuz.