Aziz Çetin’den Üyelik Eleştirisi

Aziz Çetin, yapılan dernek seçiminde son dönemde yapılan üyelikleri eleştirdi …

Aziz Çetin’den Üyelik Eleştirisi
25 Haziran 2016 23:56

Büyük Antalyaspor Derneği Başkan Yardımcısı Av. Aziz Çetin, yapılan dernek seçiminde son dönemde yapılan üyelikleri eleştirdi.

Büyük Antalyaspor Derneği adına söz alan ve bir konuşma yapan Çetin, Antalyaspor Kulübü Derneği’ne son dönemde alelacele üyeliklerin gerçekleştirildiğini savunarak, bu üyeliklerin camia ile bir bağlantısının olmadığını savundu. Çetin, yaptığı konuşmada “Benzer soyadlar ile derneğe üyelikleri gerçekleştirilenler var. Acele ile gerçekleştirilen bu üyeliklerin camiamızla bir bağlantısını olmadığını düşünüyoruz. Bu sebepten ötürü bu tür üyeliklerin önüne geçmek ve Antalyaspor Kulübü Derneği üyeliklerini daha asil hale getirmek için bir önerge sunuyoruz.” dedi.

Çetin’in  sunduğu önergede Antalyaspor Kulübü Derneği’ne üyeliklerin  2016 yılında 1500 TL, 2017 yılında 2000 TL ve 2018 yılında 2500 TL olması savunulurken, yıllık aidatların da 250 TL olması önerildi.

Aziz Çetin’in sunduğu önergeye Dernek Başkanı Nafiz Tanır’dan da tam destek gelirken, sunulan önerge oy çokluğu ile kabul edildi.