Aziz Çetin’den Transfer Açıklaması

Başkan Aziz Çetin, Antalyaspor’un transfer politikaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Aziz Çetin’den Transfer Açıklaması
10 Haziran 2022 15:48

Başkan Aziz Çetin yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’un transfer stratejisini açıkladı.

Fernando ve Haji’nin kalacağını düşündüğünü söyleyen Başkan Aziz Çetin, bu oyuncuların kalmaması durumunda yerlerini rahatlıkla doldurabilecek durumda olduklarını ifade etti. Her iki oyuncu için de görüşmelerin sürdüğünü aktaran Aziz Çetin, “Fernando’nun imzası için ayrıntılar kaldı, muhtemelen kalacak. Kalmazsa da Antalyaspor yeni bir Fernando bulur. Antalyaspor’un menfaatlerini düşünmek zorundayım. Haji Wright ise Antalyaspor’da kalmak istiyor. Futbol şubesi, kulübü ile bir görüşme daha yapacak. Kalması kesin değil ama kalmazsa yerine yeni birini buluruz.” diye konuştu.

Nuri Şahin’in talep ettiği transferleri de anlatan Başkan Çetin, “Nuri Şahin mevcut kadronun korunması durumunda iki veya üç transfer istedi. Fernando ve Haji’nin kaldığını varsayarsak 2-3 transfer lazım. Görüştüğümüz birkaç yabancı genç oyuncu var, onlar tribünleri hareketlendirecektir. Maliyetleri bizi bozmadan gereğini yapacağız.” dedi.

Boffin ve Naldo’nun tekliflerini kabul etmediğini de sözlerine ekleyen Aziz Çetin, “Naldo takımda kalmazsa yerine transfer lazım. Ömer Toprak çok bilinen bir oyuncu. Naldo’nun yerine transfer edilebilir. Boffin de teklifimizi kabul etmedi. Başka görüşülen oyuncular da var, onlar da olabilir.” ifadelerini kullandı.