Genç Atletler Ligi Kupa ile Tamamladı

Antalyaspor atletizm takımı ulusal çapta düzenlenen ve Türk atletizminin geleceği için önemli bir referans noktası olan yarışları kupa ile tamamladı.

Genç Atletler Ligi Kupa ile Tamamladı
13 Haziran 2024 14:12

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından ulusal çapta düzenlenen ve Türk atletizminin geleceği için önemli bir referans noktası olan U18 Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Ligi Final Yarışları 11-12 Haziran 2024 tarihlerinde İzmir’de düzenlendi. Yarışlarda ülkemizin tecrübeli ekiplerine karşı mücadele eden Antalyaspor atletizm takımı, erkekler kategorisinde beşinci sırayı alırken; kadınlar kategorisinde ise üçüncü olarak armamızı kürsüye taşıma başarısını gösterdi.

İzmir Atatürk Stadyumunda 2 gün boyunca süren organizasyona 11 kadın ve 13 erkek takımı olmak üzere toplam 24 ekip katıldı. Antalyasporlu 13 kadın ve 14 erkek sporcunun takım antrenörlerinin taktikleri ile mücadele ettiği müsabakalar sonucunda toplam 158 puan toplayan Erkek takımı 8 takımı arkasında bırakarak beşinci sıraya isimlerini yazdırdı.

Yüksek sıcaklık derecelerinin atletleri zorladığı organizasyonda ter döken Akreplerin kadın takımı ise 147 puan toplayarak üçüncülük kupasını kulüplerine kazandırırken; sağladıkları gelişimi ulusal çapta kanıtlamış oldular.

Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Ligi Final Yarışlarından U18 takımları ile bir üçüncülük bir de beşincilik elde eden Antalya temsilcisi, içerisinde bulunduğumuz Haziran ayı sonunda Ankara’da düzenlenmesi planlanan U16 Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasından da derece ile ayrılmayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.