AS Dijital Kütüphane Uygulaması Yayına Girdi

Dijital kütüphane uygulaması, dünyada bir spor kulübü tarafından ilk kez hayata geçirildi.

AS Dijital Kütüphane Uygulaması Yayına Girdi
22 Ağustos 2022 18:38

Fraport TAV Antalyaspor, dünyada daha önce hiçbir kulübün hayata geçirmediği bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. AS Dijital Kütüphane, hizmet vermeye başladı. Konu ile ilgili, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Törene Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin ve dijital kütüphanenin yazılımını yapıp hayata geçiren Hiperlink Yayınevi yetkilisi Hilmi Oğuz katıldı.

Antalyaspor olarak şehrin en önemli sivil toplum kuruluşu olarak kentin dinamiklerinin en önünde koşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Av. Aziz Çetin, “Antalya’nın, Antalya çocuklarının ne tür ihtiyaçları olduğunu araştırıyor, Antalyaspor olarak ne tür bir hizmet verebileceğimizin projelerini yapıyoruz. Dünyada ilk kez bir spor kulübü böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Bu da bize nasip oldu. AS Dijital Kütüphane’yi kurduk. Hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap edecek. Okuma alışkanlığının yüksek seviyeye çıkması ile kulübümüzün bilinirliğinin artması için bu yola çıktık. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hiperlink Yayınevi yetkilisi Hilmi Oğuz ise “AS Dijital Kütüphane’de yetişkinler için 1600’den fazla, çocuklar için de 900’den fazla kitaba erişim sağlanabilecektir. Antalyaspor’a dünyada hiçbir kulüpte olmayan böyle bir sosyal sorumluluk projesinde bizlere destek olduğu için başkanımız nezdinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İçerisinde Türk edebiyatı, dünya klasikleri ve popüler yayınlardan önemli eserlerin bulunduğu Antalyaspor Dijital Kütüphane, çok özel açılış paketleri ile kullanıcılar tarafından Google Play Store ve App Store’dan kolaylıkla indirilebiliyor. 1 yıllık üyelik alımı ile AS Dijital Kütüphane’ye sınırsız erişim sağlanabiliyor. Çocuklarımıza okuma alışkanlığının kazandırılmasını, yetişkinlere de bir kültür hizmeti olarak sunulan AS Dijital Kütüphane, hediye de edilebiliyor. Yapılabilecek toplu alımlarda, istenilen okula istenilen sayıda ya da bireysel olarak isimlere yönlendirme yapılabiliyor.