Çetin: “Antalyaspor’un Delikli Kuruşunu Kaçırmayacağız”

Antalyaspor Kulübü Derneği, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Çetin: “Antalyaspor’un Delikli Kuruşunu Kaçırmayacağız”
19 Temmuz 2022 14:51

Geçtiğimiz hafta Emin Kemal Hesapcıoğlu’dan başkanlık koltuğunu devralan Aziz Çetin başkanlığındaki Antalyaspor kulübü derneği, ilk toplantısını Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen ve 34 üyenin tamamının katıldığı ilk toplantı, tanışma ortamında geçerken, ilk kez bir araya gelen Av. Aziz Çetin başkanlığındaki Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurul üyelerinin amatör branşlarda görev dağılımı da yapıldı.

Toplantıda konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Aziz Çetin “Antalyaspor A.Ş de gösterdiğimiz titizliği ve özverili çalışmayı burada Antalyaspor derneğinde de hep birlikte göstereceğiz. Hepimiz heyecanlı ve güzel insanlarız. Birçok farklı projeyle kalıcı eserlere imza atacağız. Antalyaspor’un delikli kuruşunu kaçırmayacağız.” ifadelerinde bulundu.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı Av. Aziz Çetin’in dernek üyelerine yaptığı teşekkür konuşmasının ardından toplantı odasına sürpriz bir şekilde getirilen yaş pastayı yine dernek yönetim kurul üyesi Osman Sapmaz, Mehmet Akdağ’a takdim ederek yaş gününü başkan Aziz çetinle birlikte kutladı. Minnet dolu bakışlar arasında oldukça duygulanan Akdağ, tüm üyelere bu anlamlı jest için teşekkür etti ve yönetiminin ilk toplantısı fotoğraf çekimi ile sonlandı.