Öztürk: “Antalyaspor’un Bağırsaklarını Temizlemesi Lazım”

Ali Şafak Öztürk, bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi …

Öztürk: “Antalyaspor’un Bağırsaklarını Temizlemesi Lazım”
17 Kasım 2017 16:50

Ali Şafak Öztürk, bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yapılan sohbet toplantısının geçtiğimiz günlerde tamamlayamadığı basın toplantısının devamı olduğunu belirten Başkan Öztürk, o gün taraftarlara teşekkür edeceğini fakat toplantıya devam edemediğini belirtti. Antalyaspor taraftarlarının desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini söyleyen Öztürk, taraftarların çok sadık olduğunu ve deplasmanda 3-0 yenilseler dahi takımı tribüne çağırıp alkışladıklarını aktardı.

Menderes Türel ile yaşanan krize de değinen Ali Şafak Öztürk, “Menderes Türel benim ağabeyimdir. Sürecin başından beri böyle olmuştur. Bizim ona, onun bize karşı sitemleri oldu. Attığı tweete ben çok şaşırdım. Onları dile getirmesine gerek yoktu. Menderes Türel, bu kulübün onursal başkanıdır. Ayrıca bu kulübe bugüne dek en büyük desteği vermiştir ve bundan sonra da vereceği aşikardır. Kırgınlıklar kızgınlıklar olur fakat önemli olan Antalyaspor’un çıkarlarıdır.” şeklinde açıklamada bulundu.

İsim vermeden Antalyaspor’a zarar verenler olduğunun da altını çizen Başkan,  seçimli olağanüstü genel kurul kararını Antalyaspor’un başarılı olması ya da kendileriyle birlikte başarılı olması istenmediği için aldıklarını aktarırken, “Kişisel çıkarları için Antalyaspor’dan organize şekilde nemalananlar var. Antalya’da utancından insan içine çıkamaması gereken insanlar çıkıp konuşuyor, plan yapabiliyorlar. Antalya şehrinin ve Antalyaspor’un bağırsaklarını temizlemesi lazım. Taraf olmamaya çalışalım. Bu kulübü doğru şekilde yönlendirelim. Zamanında eleştirelim.” dedi.

Antalyaspor’a geldiklerinde 66 tane kontratlı oyuncu olduğunu söyleyen Ali Şafak Öztürk, şimdi ise kendilerine Nasri için bile bonservisle alma teklifleri geldiğini, yine Menez ve Sandro’nun da geri dönüşü olacak olan yatırımlar olduğunu söyledi.  Antalyaspor’daki oyuncu piyasası yüzünden bazılarının ağzının sulandığına dikkat çeken Öztürk, “Bu oyuncular sırf isimleriyle transfer olabilecek oyuncular. Samuel Eto’o da öyle. Şu an yaşına rağmen piyasası olan ve yüksek performans gösteren bir oyuncu” dedi.

Ali Koç’un adaylık listesinde olduğunu da yalanlayan Ali Şafak Öztürk, bu söylentiyi ortaya çıkaranların bu söylentiyi cevaplamasını istedi.

Ali Şafak Öztürk, sözlerini şöyle noktaladı:

Moloz işinde fiyatın yarı yarıya düşmesinde Antalyaspor’un kaybı %83’tür. Bu fiyatlandırma meclis kararıyla her an değişebileceği için alacak yatırımcıda da çekingenlik oluşuyor. Ayrıca stadyum sponsorluğu ile ilgili en yüksek rakamın çıkmasını bekliyoruz. Stadın uzun soluklu kiralanması için çalışmalar yapıyoruz.