Antalyasporlu Eto’o’dan Samimi Yorumlar

LigTv’de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto’o, samimi itiraflarda bulundu…

Antalyasporlu Eto’o’dan Samimi Yorumlar
16 Şubat 2016 00:15

LigTv’de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto’o, samimi itiraflarda bulundu. Maçlardan önce takım arkadaşlarına yaptığı konuşmalara değinen Eto’o, arkadaşlarını motive etmeye çalıştığını söyledi. Taraftarın öneminden bahseden Kamerunlu oyuncu, belki de cebindeki son para ile gelen insanların kendilerini desteklemeye geldiğini kaydetti. Ellerinden geleni yapmaları gerektiğini belirten Antalyaspor kaptanı, takım arkadaşlarına tecrübelerini aktarmaya çalıştığını ifade etti.

Sezon başındaki transfer döneminde Beşiktaş’a çok yakın olduğunu ancak daha sonra Antalyaspor’la anlaştığını ifade eden Eto’o, “İki defa da Galatasaray ve Fenerbahçe’ye gelme durumum oldu. Ama en yakını Beşiktaş’tı. O dönem olmadı ama belki de iyi oldu. Belki Antalyaspor’da mutlu olduğum kadar orada mutlu olamayacaktım. Şu an çok mutluyum” diye konuştu.

Türkiye liginin İtalya liginden çok daha yüksek kalitede olduğunu aktaran Samuel Eto’o, futbolcunun her daim kendisine iyi bakması gerektiğini belirtti. Futbolcunun çalışmayı kesmemesi gerektiğini açıklayan Kamerunlu oyuncu, içki ve sigara kullanmadığını söyledi. Eto’o, sadece gençlik dönemlerinin bazı dönemlerinde diskoteklerde dans etmişliğinin olduğunu kaydetti.

Yabancı takımlarda ve Türkiye’de forma giyen futbolcular hakkında konuşan Eto’o, “Neymar, böyle devam ederse dünyanın 1 numarası olur. Mario Gomez çok iyi bir oyuncu. Beşiktaş çok iyi bir transfer yaptı. Robin van Persie de iyi bir oyuncu ama henüz dengeyi kuramadı. Yeteneklerini gösterme dengesini. Ona biraz zaman vermek gerekiyor. Sneijder biraz deli ama en iyi 10 numaralardan biri. Podolski içinse çok mutluyum. Zorlu bir dönemden sonra goller atıyor, asistler yapıyor” dedi.

Kendisinden Messi ve Ronaldo arasında tercih yapması istenen Antalyaspor kaptanı, “Ben Messi diyorum çünkü onun gelişimini gördüm. Onunla oynadım. Daha doğrusu o benimle oynadı” şeklinde konuştu.