Antalyaspor’dan Önemli Destek

Antalyasporlu futbolcular ve diğer branşlardan sporcular ‘Sağlıklı Yaşam ve Kanser Okulu’ konulu bilgilendirme toplantısına katıldı …

Antalyaspor’dan Önemli Destek
9 Mayıs 2017 14:49

Antalyasporlu futbolcular ve diğer branşlardan sporcular; Antalya Büyükşehir Belediyesi, Memorial Sağlık Grubu ve Antalyaspor’un ortaklaşa düzenlediği ‘Sağlıklı Yaşam ve Kanser Okulu’ konulu bilgilendirme toplantısına katıldı.

10 Bin Kişilik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Memorial Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, Medstar Antalya Hastanesi Hematoloji ve Kemik İliği Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. İhsan Karadoğan, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile Milli Sporcu Ali Bıdı konuşma yaptı.

Antalyaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Nurettin Ünal, Şefik Öz, Mehmet Akdağ, Nadire Konuk Akıncıoğlu, Salman Aksal, Emin Hesapçıoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Derneği Yönetim Kurulu üyes, Dr. Mustafa Türker, futbol A takımının yanı sıra basketbol A takımı, futbol U21 takımı, triatlon takımı, judo takımı, korumalı futbol takımı, hentbol altyapı sporcuları ve masa tenisi takımı katılımın yüksek olduğı etkinlikte bulundular.

Bilim Fuarı kapsamında gerçekleştirilen kanser testi ödül çekilişinde 240 öğrenciye, bisiklet, forma, maç bileti, tatil ve çeşitli hediyeler verildi.

Sportif faaliyetlerde başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek Antalyaspor’u örnek bir kulüp yapmak için yola çıktıklarını söyleyen Ali Şafak Öztürk, “Başarının yanında toplumun sorunlarına da eğileceklerini aktaran Başkanımız Öztürk, “Toplumun dertleriyle dertlenen, gençleri kucaklayan, spor sağlık, sanat ve bilim alanında sosyal sorumluluk projelerine destek olacağız. Bugün sağlıklı yaşam ve kanser konusunda daha fazla bilgileneceğiz. Kanserin önlenebilir olduğunu biliyoruz ve kanserden korkmuyoruz. Biz Antalyaspor olarak sigara içmeyen bir gençlik, sigaradan uzaklaşan bir toplum istiyoruz. Her gencimizi bir spor alışkanlığı edindirme çabamıza davet ediyoruz” diye konuştu.