Antalyaspor’dan Nazım Sangare ve Sinan Gümüş Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, kulübün resmi Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Nazım Sangare ve Sinan Gümüş hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’dan Nazım Sangare ve Sinan Gümüş Açıklaması
21 Nisan 2020 15:09

Nazım Sangare hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında konuşan Öztürk, “Nazım, sevdiğimiz ve milli takıma Antalyaspor’da ulaşmış bir oyuncu. Tabi kolay kolay da vermek istemeyiz. Doğru şartlar oluşursa bunları konuşuruz. Doğru şartlar oluşursa oyuncular gidebiliyor. Avrupa’nın ciddi bir kulübünden Antalyaspor’un menfaatlerine uyan bir teklif de gelse göğsümüzü gere gere izlesek” dedi.

Şu anda Nazım için yurt içinden bir teklif gelmediğini söyleyen Ali Şafak Öztürk, kendisinin yaptığı bir görüşme bulunmadığını da değindi.

Kadroda kiralık olarak bulunan Sinan Gümüş’ün bonservisini alarak takıma katılmak istediğini belirten Öztürk, “Antalyaspor’un şartları da kolay değil. Rakamsal anlamda çok fazla yukarı çıkamıyoruz. Tabii fedakarlık da yapar. Sinan’ı kadromuzda görmek istiyoruz. Kendisi Antalyaspor’a çok yakıştı. İnşallah uzun süre burada olur ve takımımızı birlikte ileriye taşırız” diye konuştu.