Antalyaspor’dan Nesibe Aydın Okulları’na Ziyaret

Antalyaspor, Nasibe Aydın Okulları’nı ziyaret etti.

Antalyaspor’dan Nesibe Aydın Okulları’na Ziyaret
26 Nisan 2022 18:06

Başkan Aziz Çetin, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, futbolculardan Fedor Kudriashov ve Doğukan Sinik, Nesibe Aydın Antalya Okulları’nı ziyaret ederek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük coşku ile karşılanan Çetin, Şahin, Kudriashov ve Sinik, öncelikle kendi düşüncelerini paylaştılar ve sıcak karşılama için teşekkür ettiler.

AntalyasporFutbol Sorumlusu Nuri Şahin’in kariyerini içeren bir video izleyen öğrenciler daha sonra merak ettikleri soruların yanıtlarını aldılar. Bazı öğrenciler özellikle Nuri Şahin’e İspanyolca ve Almanca da soru sorarken, Nuri Şahin de öğrencilere aynı dilden yanıtlar verdi.

Öğrencilerin söyleşiye katılım sağlaması için kitap bağışı yapma zorunluluğunun bulunduğu etkinlikle 1.700 adet kitap bağışında bulunuldu. En çok kitap bağışlayan 3 öğrenciye Antalyaspor’un imzalı formaları hediye edildi.

Aziz Çetin, Nuri Şahin, Fedor Kudriashov ve Doğukan Sinik, öğretmen ve öğrenciler ile etkinliğin sonunda fotoğraf çektirdiler.