Antalyaspor’dan Milan Ve Celtic Atağı

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, yeniden göreve gelmesinin ardından yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulundu…

Antalyaspor’dan Milan Ve Celtic Atağı
11 Eylül 2018 12:34

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, yeniden göreve gelmesinin ardından yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kış döneminde İtalya’dan Milan ve İskoçya’dan Celtic takımlarını Antalya’ya getireceklerini belirten Öztürk, bu takımları Antalya’ya getirip çeşitli organizasyonlarla hem tesisleri hem de bölgeyi tanıtmış olacaklarını söyledi.

Turizmin şu an Türkiye için öneminin ciddi bir şekilde arttığına ve döviz girdisinin şu an ülkemiz için çok çok önemli olduğuna değinen Ali Şafak Öztürk,  bunların çeşitlerinden bir tanesinin de yaz turizmi dışında spor turizmi olduğunu ve bunun adına da Antalya’da ciddi bir altyapı bulunduğunu ifade etti.

Çeşitli kulüplerle bağlantı halinde olduklarını ve anlaştıkları takımları Antalya’ya getirip turnuvalar düzenlemek üzerine konuştuklarını kaydeden Öztürk, Milan ve Celtic ile anlaşmalarının yanında başka atılımlar ile bu organizasyonların devamının geleceğini aktardı.