Antalyaspor’dan Kocaelispor Açıklaması

Antalyaspor’dan Kocaelispor Açıklaması
2 Ağustos 2015 15:50

Antalyaspor ve Kocaelispor taraftarlarının karşılıklı talepleri sonucu organize edilmeye çalışılan Kocaelispor-Antalyaspor sezon açılış maçı hakkında yeni gelişmeler meydana geldi.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’un demeçleri ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in açıklamaları sonrası Antalyaspor kulübü konu hakkında bir duyuru yayınladı.

Yayınlanan duyuru şu şekilde:

“Kocaelispor – Antalyaspor arasında 09.08.2015 tarihinde oynanması planlanan dostluk maçı her iki takımın Kamp programlarının önceden yapılmış olması nedeniyle Kocaelispor Başkanı Sayın Bahri Yavuz ile mutabık kalınarak devre arasında yapılması kararlaştırılmıştı.

Fikstur gereği 15.08.2015 tarihinde Medipol Başakşehir ile oynayacak olmamız nedeniyle Antalyasporumuz 11.08.2015 tarihinden itibaren İstanbul’da çalışmalarını sürdürecektir. Bu vesile ile teknik ekibimizin görüşü doğrultusunda Kocaelispor ile 12.08.2015 tarihinde Kocaeli Stadyumu’nda müsabakayı oynayacağımızı bildirdik.

Şu noktada Kocaelispor Başkanından maç ile ilgili son onayı bekliyoruz. Kocaelispor kulübünden hiçbir beklentimiz söz konusu bile olmamakla birlikte iki kulübün dostluk ve taraftar birliğinin ve desteğinin ömür boyu sürmesi en büyük temennimizdir.

Kamuoyuna önemle duyururuz.”