Antalyaspor’dan Inter’e Hazırlık Maçı Teklifi

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, İtalyan devi Inter’e hazırlık maçı yapmak için teklifte bulunduklarını açıkladı…

Antalyaspor’dan Inter’e Hazırlık Maçı Teklifi
7 Nisan 2017 15:59

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, İtalyan devi Inter’e hazırlık maçı yapmak için teklifte bulunduklarını açıkladı.

Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda (HESTOUREX) konuşan Öztürk, İtalya’ya gittiğini ve Inter Kulübü yetkilileriyle görüşme imkanı bulduğunu belirtti.

Inter yöneticilerini Antalya’ya davet ettiklerini belirten Öztürk, “Konaklama giderlerini karşılama ve Antalyaspor ile bir hazırlık maçı yapma teklifini ilettik. Bayern Münih en son Katar’a gitti 1 milyon avro aldı. Real Madrid, Çin’e gitmek için 2 milyon avro alıyor. Bunların şehre katkısı var mı? Evet var. Burada kulüpler ve turizmciler olarak yapabileceklerimiz kısıtlı şeyler. Inter, gerçekten dünya devi ama daha iyi konumda kulüpler var. Onları nasıl çekebiliriz düşünmek gerekiyor” diye konuştu.

İtalya ziyareti sırasında İtalya Süper Kupası’nın Antalya’da oynanması yönünde de teklif yapma aşamasına geldiklerini belirten Öztürk, bunun gerçekleşmesi halinde 20 bin kişinin Antalya’ya maçı izlemeye geleceğini ifade etti. Kendilerinden istenen ilk rakamın 3 milyon avro olduğunu söyleyen Öztürk, bunun sadece Antalyaspor’un yapabileceği bir şey olmadığını, devlet düzeyinde de atılımlar olması gerektiğini aktardı.