Antalyaspor’dan Erteleme Talebi

Antalyaspor’dan Erteleme Talebi
2 Ağustos 2015 19:59

Antalyaspor’un kamp yaptığı Afyonkarahisar’daki konaklama tesisinin düzenlediği barbekü partisine katılan Gültekin Gencer açıklamalarda bulundu.

İlk 3 hafta deplasmanda oynama taleplerinin TFF tarafından reddedildiğini söyleyen Gencer, sezona kendi statlarında başlamak istediklerini belirtti. Antalyaspor Başkanı, kendileri ile birlikte federasyona başvuruda bulunan Göztepe, Bursaspor ve Beşiktaş arasından en mantıklı konunun Antalyaspor’a ait olduğunu ifade etti.

Gültekin Gencer, TOKİ ile müteahhit firma arasındaki anlaşmazlıklar yüzünden Nisan ayında teslim edilmesi gereken stadyumun bu zamana kadar geciktiğini açıkladı. Gelecek hafta Passolig sisteminin ihalesini yapacaklarını belirten Gencer, bu konuyu 1 ay içerisinde yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Antalya’da mevcut olan aşırı sıcaklardan dolayı Ağustos ayındaki maçları deplasmanda oynamak istediklerini ve bunu TFF’ye ilettiklerini ifade eden Antalyaspor Başkanı, buna onay verilmediğini belirtti. Mersin İdman Yurdu’nun aynı konudaki girişimi sonucu tekrar başvuruda bulunacaklarını açıklayan Gencer, en azından bu iki maçın ileri bir tarihe alınmasını istediklerini söyledi.

Antalyaspor’un mutlaka stoper mevkisine oyuncu alacağını belirten Gencer, bir ya da iki stoper ile takımı güçlendireceklerini açıkladı.