Antalyaspor’da Taraftar Tepkili

Antalyaspor’da Taraftar Tepkili
7 Kasım 2015 19:00

Antalyaspor’un Kayserispor ile 1-1- berabere kalmasının ardından taraftarlar, stadyum çıkışında ve Hasan Subaşı Tesisleri’nde tepkilerini tezahüratlarla dile getirdi.

Maç sonunda Hasan Subaşı Tesisleri’ne giden bir grup taraftar, “Yusuf Şimşek istifa” tezahüratı yaptı. Aralarında Lokman’ın da bulunduğu bazı futbolcular, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Lokman, tesislere gelen taraftarlarla görüşerek, “Yusuf Hoca bizim hocamız. Ceza aldıysa da Antalyaspor’un iyiliği için aldı.” dedi.

Gültekin Gencer ve bazı yönetim kurulu üyeleri ise maç sonunda soluğu tesislerde aldı. Yusuf Şimşek ile burada 45 dakika süren bir toplantı yapan Antalyaspor Yönetim Kurulu, Yusuf Şimşek’ten rapor istedi.

Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını Maç sonunda Yusuf Şimşek ile bir toplantı yapan Gültekin Gencer ise “İki olumsuz sonuçtan sonra hocayla ayrılmak son derece yanlış. Biz, bu lige Yusuf Hoca ile çıktık. Seyircinin tavrı da yanlış. Beklemeli ve hocamıza destek olmalıyız. Bu takıma herkes güvensin, herkes sahip çıksın.” şeklinde konuştu.

Yusuf Şimşek’in maç sonrası istifa kararı aldığı iddiaları üzerine ise Gencer, şunları söyledi:

Yusuf Hoca ile toplantı yaptık ve görüştük. Maç ile ilgili düşüncelerini söyledi. Elindeki mevcut kadro ile sahaya çıkan on bire güvendiği için beraberlikten üzüntü duyduğunu belirtti. Sün iki üç haftadır kendisi ile çıkan söylemlerden dolayı rahatsız olduğunu belirtti. Bizler de işini yapmasını ve başka hiçbir şey düşünmeyip takıma sahip çıkmasını kendisine bildirdik. Görevinden almak ararı benim kendi başıma alacağım bir karar değildir. Yönetim kurulu olarak ne hocamızın görevden ayrılmasını ne de görevden almayı istedik. Yönetim kurulu salı günü toplanacak ve şu ana kadar olumsuz bir karar da alınmış değil.