Antalyaspor’da Prim Sıkıntısı

Antalyaspor’da prim sıkıntısı yaşandığı iddia edildi…

Antalyaspor’da Prim Sıkıntısı
30 Ağustos 2016 20:05

Yerel medyada yer alan haberlerde Antalyaspor yönetiminin, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftası oynanan Osmanlıspor maçı için 30’ar bin TL galibiyet primi belirlediği iddia edildi.

Ancak karşılaşma 0-0 bitmesine rağmen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün  futbolcuların hesabına 30’ar bin TL galibiyet primi yatırdığı ifade edildi. Bunun nedeni olarak da Öztürk’ün sahada 10 kişi kalan futbolcuların performansından memnun kalması olarak kaydedildi.

Ali Şafak Öztürk’ün, Osmanlıspor maçında berabere kalan futbolcuların hesabına 30’ar Bin TL galibiyet primini yatırmasının ise Antalyaspor yönetiminin haberi dahilinde olmadığı iddialar arasında yer aldı.

Antalyaspor yönetim kurulu üyelerinin futbolculara prim ödemesinden habersiz oldukları belirtilirken, primin yatırıldığını öğrendiklerinde ise “Başkan böyle bir kararı yönetim kurulu ile birlikte almalıydı. Kendi başına böyle bir karar alması doğru değil” şeklinde konuştukları aktarıldı.

Antalyaspor yönetim kurulu içerisinde bazı isimlerin, yönetim kurulunun haberi olmadan Ali Şafak Öztürk’ün futbolcuların hesabına 30’ar bin TL prim yatırmasının hiçbir açıklamasının olmayacağı belirttiği iddia edildi. Yönetim kurulu üyelerinin “Antalyaspor Kulübünün bir yönetim kurulu var. Başkan tek başına karar alamaz. Mali yönden darbogazda olduğumuz şu günlerde, futbolculara böyle bir prim dağıtmanın anlamı yok. Berabere kaldığımız maçta bile bu kadar prim dağıtırsak, Alanyaspor maçındaki kötü futbol ortaya çıkar” diye konuştukları iddialar arasında yer aldı.